Betaalbare foto’s met een 1 uur fotoshoot van 120 euro

Geen tijd om mooie foto’s te maken voor je social media en website? Dan kan ik je helpen! Ik kom naar je toe voor een 1 uur fotoreportage waarbij ik je hele zaak mooi in beeld breng. Ik neem foto’s van je chef in volle actie in de keuken, van je gerechtjes, het interieur, je personeel? Van je nieuw dag- of weekmenu? Seizoensmenu? Take-out?

Natuurlijk kan ik ook langer bijven. Alles is mogelijk en bespreekbaar. Na de fotoshoot mail ik je de foto’s via wetransfer en kan je ze op je social media gebruiken. Makkelijk toch? 

De 1 uur fotoshoot start van 120 euro in de Prov. Antwerpen, alles inbegrepen. (maximum 25 hoge resolutie foto’s, beperkte fotobewerking, mijn vervoerskosten) Elk extra uur +50 euro. Buiten de Prov. Antwerpen betaal je een kleine km vergoeding. Contacteer me voor alle informatie, tips en prijzen.

Ik ben Koen Dhollander, een fotograaf uit Merksem (Antwerpen). Na 7 jaar werken als persfotograaf voor Het Nieuwsblad en Gazet van Antwerpen ging ik van start met mijn eigen zaak. 
Naast het werken voor de krant bracht ik ook drie boeken uit en kwam ik ook in de pers. Je kan dit allemaal vinden op de pagina ‘Mijn Boeken-Pers’.