Betaalbare fotografie voor restaurants en take-out.

Veel restaurants publiceren dagelijks of wekelijks foto’s op hun Instagram pagina. Niet makkelijk want als kok ben je uiteraard vooral en het liefst bezig in je keuken.

Hiermee kan ik je helpen! Ik kom naar jouw restaurant en neem daar al de foto’s die je nodig hebt voor al je social media pagina’s.

Samen kiezen we het beste tijdstip. Ik neem maar een uurtje van jouw tijd om in jouw zaak de foto’s te nemen.  Foto’s van enkele gerechtjes, maar ook van de chef in volle actie in de keuken en zeker ook enkele sfeerfoto’s van het interieur.  Je nieuwe dag- of weekmenu? Of ik fotografeer al je gerechten voor je take-out?

Je krijgt daarna de foto’s via “Wetransfer” doorgestuurd. Simpel !

Zo ben je zeker dat je altijd iets moois kan posten om je volgers en klanten op de hoogte te houden van je nieuwste smaakbommetjes of je nieuwe weekmenu,….. en loopt het water hen al in de mond😉 

Ik ben Koen Dhollander, een fotograaf uit Merksem (Antwerpen). Na 7 jaar werken als persfotograaf voor Het Nieuwsblad en Gazet van Antwerpen ging ik van start met mijn eigen zaak. 
Naast het werken voor de krant bracht ik ook drie boeken uit, Antwerpen Boven, Ballet in Antwerpen en Bekend Antwerpen. Op de pagina ‘Mijn Boeken’ kan je daar alvast iets van terugvinden.