Mijn boeken

Fotograaf Koen Dhollander bracht vier boeken in de boekhandel, het is een voorbeeld van zijn project fotografie waarbij hij zich volledig inleeft in het project.

30 Chefs uit 30 Antwerpse restaurants poseerden voor me in de keuken en deelden een eigen gerechtje.
30 Kitchenportretten in zwartwit en 30 gerechtjes in kleur met telkens de bereidingswijze. Van een broodje met paté uit Vietnam, Vlaams stoofvlees met frieten tot enkele sterrenchef gerechten. Een waaier van alle gerechten die je in Antwerpen kan vinden. Want ‘je kent de naam van het restaurant en de bediening, maar ook de chef?
Met oa Zilte, Sir Anthony van Dijck, Nathan, Bistrot Benoit, Yam Thai, Tot Straks, De Godevaart, One Thai,…

Boek Chefs in Antwerpen
Boek Bekend Antwerpen

Ik fotografeerde voor dit boek 37 Bekende Antwerpse Vlamingen met liefde voor de Stad, op door henzelf gekozen Antwerpse plekken. Elke plek heeft een betekenis. Zo ontdekken we de echte hotspots, de echte pareltjes van de stad, gezien door de ogen van en over verteld door zijn bewoners. Met oa Axel Daeseleire, Kim Van Oncen, Roel Vanderstukken, Pieter Loridon, Herbert Flack, Sven De Ridder,…
Voorwoord geschreven door Steffi Vertriest.

Boek Ballet in Antwerpen

Met ‘Ballet in Antwerpen’ combineerde ik balletdansers van de Kon. Balletschool Antwerpen en Ballet Vlaanderen op atypische plekken in Antwerpen waaronder The Jane, het Red Star Line museum, het Havenhuis, ’t Zilte, de Kon. Elisabethzaal en nog vele andere. Voorwoord geschreven door Nini De Vet, met topdansers zoals Beau Dillen, Sofia Menteguiaga, Nini De Vet, Paola Tosto, Wim Vanlessen, Noémie Jar, …

Boek Antwerpen Boven

‘Mijn eerste boek was zeker een belevenis! ‘
Met beide voeten op de grond de Antwerpse kathedraal bewonderen dat hebt u wellicht al wel gedaan. Maar weinigen beklommen de 20 hoogste Antwerpse monumenten om zo van het uitzicht van de stad te genieten. Een blik op de stad zoals we ze nog nooit zagen. (Tekst ATV)
Met foto’s genomen vanop de London Tower, de Antwerp Tower, het Centraal Station, …

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.